Kurs og webinar

Vi holder webinarer med ulike temaer med jevne mellomrom. Det er alltid gratis å delta på disse, og du kan stille oss spørsmål underveis. Av og til holder vi også kurs og workshops rundt om i landet. I arkivet under finner du opptak av tidligere webinarer som du kan se når det passer deg.

Dersom du har fått KnowMe og ønsker veiledning er det bare å ta kontakt, vi har veiledere som står klare for å hjelpe deg.

13
aug
Kom i gang etter sommeren! (webinar)
11:30 – 12:00
Etter en lang sommer er det kanskje en stund siden du tok i KnowMe-kontoen du administrerer? Eller kanskje har du nettopp tatt imot din første elev med KnowMe, og trenger å komme i gang? Bli med på webinar og få noen tips for en best mulig start på skoleåret! Vi går gjennom noen råd for hvor dere kan begynne for å få noe ut av KnowMe med en gang, og hvordan dere kan legge til rette for at det skal utvikle seg over tid.
16
okt
Workshop på Hjelpemiddelsentralen i Oslo
09:30 – 14:00
Om kurset
På denne workshopen er det satt av tid til å jobbe med egen kommunikasjonsløsning, Know Me, på NAV Hjelpemiddelsentral. Rådgiver ved hjelpemiddelsentralen, representant fra leverandør Lifetools vil være tilgjengelig for bistand underveis.

Målgruppe:
Foresatte, fagfolk og andre som skal benytte og/eller tilpasse KnowMe til bruker.