Kurs og webinar

Du kan bli med på kurs og workshops over hele landet. Kursene og webinarene handler om å forstå målgruppen og deres behov, helheten i vår arbeidsprosess, hvordan gi et godt eierskap og legge en god strategi for samarbeidet mellom alle som skal bruke KnowMe. Du finner oversikten over planlagte kurs under.

Dersom du har fått KnowMe og ønsker veiledning er det bare å ta kontakt, vi har meget trivelige veiledere som står klare for å hjelpe deg.

18
mar
Introduksjonskurs i KnowMe (webinar i regi av HMS Oslo)
12:00 – 15:00
Det er en menneskerett å bli forstått! Derfor har vi utviklet KnowMe.
I dette introduksjonskurset deler vi vår kunnskap og erfaringer om et viktig kommunikasjonsprosjekt. Vi vil snakke om behovet, målgruppen, løsningen og organiseringen. Siste halvdelen av kurset vil bestå av en workshop der vi kan jobbe på temaer som dere ønsker å ta opp. Kurset er for deg som ikke vet noe om KnowMe fra før av, eller for deg som er i en søknadsfase eller som akkurat har mottatt hjelpemiddelet. Det kan være lurt å laste ned prøvelisensen vår før kurset slik at dere kan delta aktivt i workshopen. Prøvelisensen finner dere her: https://www.knowme.no/prov-gratis-i-30-dager/
Kurset er åpent for alle. Velkommen!