Kurs og webinar

Du kan bli med på kurs og workshops over hele landet. Kursene og webinarene handler om å forstå målgruppen og deres behov, helheten i vår arbeidsprosess, hvordan gi et godt eierskap og legge en god strategi for samarbeidet mellom alle som skal bruke KnowMe. Du finner oversikten over planlagte kurs under.

Dersom du har fått KnowMe og ønsker veiledning er det bare å ta kontakt, vi har veiledere som står klare for å hjelpe deg.

30
aug
Kom i gang etter sommeren! (webinar)
11:30 – 12:00
Etter en lang sommer er det kanskje en stund siden du tok i KnowMe-kontoen du administrerer? Eller kanskje har du nettopp tatt imot din første elev med KnowMe, og trenger å komme i gang? Bli med på webinar og få noen tips for en best mulig start på skoleåret! Vi går gjennom noen råd for hvor dere kan begynne for å få noe ut av KnowMe med en gang, og hvordan dere kan legge til rette for at det skal utvikle seg over tid.
20
sep
Introduksjon til KnowMe (webinar)
11:30 – 12:00
Det er en menneskerett å bli forstått! Derfor har vi utviklet KnowMe. Kurset gir deg en kort innføring i et viktig kommunikasjonsprosjekt. Vi snakker om målgruppen, behov og vår kommunikasjonsløsning. Kurset er for alle som er interessert i vårt prosjekt.