Kurs og webinar

Du kan bli med på kurs og workshops over hele landet. Kursene og webinarene handler om å forstå målgruppen og deres behov, helheten i vår arbeidsprosess, hvordan gi et godt eierskap og legge en god strategi for samarbeidet mellom alle som skal bruke KnowMe. Du finner oversikten over planlagte kurs under.

Dersom du har fått KnowMe og ønsker veiledning er det bare å ta kontakt, vi har veiledere som står klare for å hjelpe deg.

14
feb
KnowMe for deg som jobber i skolen (webinar)
11:30 – 12:00
Vernepleier og KnowMe-veileder Ingunn jobber selv med elever som bruker KnowMe i barneskolen. I dette webinaret deler hun av egne erfaringer, og gir noen tips til hvordan du får mest mulig ut av KnowMe i en skolehverdag. Her er det mye inspirasjon å hente enten du bare er nysgjerrig på KnowMe, eller du selv har jobbet med hjelpemiddelet i noen år.
08
mar
KnowMe hver dag – ukeplanlegger og dagbok
11:30 – 12:00
I dette webinaret snakker vi om hvordan du kan benytte deg av KnowMe i det daglige, enten du er i hjemmet, på skolen eller i avlastning. Vi ser nærmere på dagbok og ukeplanlegger i Companion-appen, og gir noen tips til hvordan disse kan være utgangpunkt for mer regelmessig bruk av KnowMe på alle arenaer.